Word vrijwilliger

Wat kun je doen?

Maak jij het verschil? 

Dankzij al onze vrijwilligers kan het evenement ‘In Beweging Tegen Kanker’ bestaan.

En we hebben nog veel meer vrijwilligers nodig. Of je nu veel of weinig tijd beschikbaar hebt, je mee wilt doen tijdens alle voorbereidingen of alleen iets wilt doen tijdens het evenement zelf: wij zijn hartstikke blij met iedere vorm van hulp die jij ons kunt bieden!

Ben jij een kei in acquisitie? Kom ons dan helpen met het werven van sponsors en teams. Ben je sterk en hou je van sjouwen? Wij zoeken nog mensen die het terrein mee op kunnen bouwen en af kunnen breken. Of zorg je er liever voor dat alles op de dag zelf op rolletjes loopt? Voor diverse werkzaamheden zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse, stuur dan een berichtje naar vrijwilliger@inbewegingtegenkanker.com met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer
  • Beschikbaarheid op 29 en/of 30 juni 2024, of de dagen en weken daarvoor
  • Wat wil je graag doen, waar ben je goed in!

 

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen met jou te kijken naar een leuke en passende functie. Alvast hartelijk bedankt voor het reageren.

Maatschappelijke Stage

Wil jij je maatschappelijke stage bij ons komen lopen? Dat is super fijn.

Wij hebben een 2 daags evenement op 29 en 30 juni 2024, waarin jij je uren  kunt maken. Als je  2 dagen komt helpen  is dat voldoende en heb je je stage volbracht, dus je 30 uur.

Wat kun je van ons verwachten:  Alle hand en span diensten die er op dat moment te doen zijn, zoals het klaarmaken en aankleden van het terrein. Achter een kraam helpen en begeleiden van kinderactiviteiten. Er is voldoende te doen dus je gaat je niet vervelen. Ook zorgen we dat je voldoende pauze hebt om te eten en/of wat te drinken.

 

Wat verwachten wij van jou: Dat je dus ook echt wil helpen om dit evenement tot een succes te maken. Goede inzet en sociaal om iedereen te helpen. Respect voor de deelnemers.

Als het je wat lijkt om stage bij ons te lopen, kun je je aanmelden via het onderstaand adres met de volgende gegevens:

 

Naam:
Leeftijd:
Mobielnummer:
Welke school zit je:
Zaterdag en/of zondag beschikbaar:

vrijwilliger@inbewegingtegenkanker.com

 

 

Onze sponsoren

Hoofdsponsoren
Supersponsoren
Stersponsoren
Vrienden van
Wilt u ook sponsor worden, klik hier voor meer informatie.