In Beweging Tegen Kanker: een ANBI goed doel

In beweging tegen kanker is een ANBI goed doel. De letters ANBI staan voor: Algemeen Nut Beogende Instelling. Na onderzoek heeft de Belastingdienst vastgesteld dat stichting In beweging tegen kanker voldoet aan de eisen om een ANBI te kunnen zijn. Meer informatie over die voorwaarden tref je hier aan.

 

Belastingaftrek

Omdat In beweging tegen kanker een goed doel is, kan dit belastingvoordeel opleveren. Bijvoorbeeld wanneer je ons wilt helpen met een (periodieke) gift. Wat precies de regels en mogelijkheden zijn tref je aan op de website van de belastingdienst

 

Financiële verantwoording

Volgens de regels van de belastingdienst, is stichting In beweging tegen kanker verplicht om bepaalde financiële informatie te openbaar via haar website te delen. Meer informatie over deze publicatieplicht kan worden gevonden op de site van de belastingdienst.

 

Stichting In beweging tegen kanker is een ANBI sinds 22-01-2024. De eerste financiële publicatie volgens de eisen en regels van de belastingdienst zal over boekjaar 2024, uiterlijk op 1 juli 2025 via de website worden gedeeld. 

Onze sponsoren

Hoofdsponsoren
Supersponsoren
Stersponsoren
Vrienden van
Wilt u ook sponsor worden, klik hier voor meer informatie.