Editie 2022

Opgehaald: €73.349,89

Dit indrukwekkende bedrag werd verdeeld over drie goede doelen, namelijk hospice de Populier, het Elkerliek Ziekenhuis en inloophuis de Cirkel. Aan laatstgenoemde werd op 29 september een cheque van 20.000 euro overhandigd. Ze waren blij verrast met dit mooie bedrag.

Het evenement is met recht een geweldig succes te noemen. De volgende editie wordt georganiseerd op 29 en 30 juni 2024.

Heel veel dank aan alle vrijwilligers, sponsors, deelnemers, donateurs, bestuurders en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd om dit evenement tot een succes te maken.

Veinviewer Elkerliek

Voor het Elkerliek ziekenhuis afdeling oncologie is er besloten om een veinviewer aan te schaffen. Dit apparaat zorgt ervoor dat de perifere (vernauwde) bloedvaten tot 10 mm en vaatpatronen tot 15 mm onder de huid zichtbaar worden. Dit kan dankzij speciale ‘near-infrarood’ verlichting. Deze wordt gebruikt op de dagbehandeling oncologie om het makkelijker te maken infusen te prikken voor de toediening van chemotherapie. Dankzij de veinviewer kunnen ze duidelijker zien waar de bloedvaten van een patiënt liggen. Dit vergroot de kans om in één keer goed te prikken en is fijner voor de patiënt

Hospice de Populier

Deze 5 sta-op stoelen en twee tuinbanken hebben we geschonken aan Hospice de Populier in Bakel.
Dankzij al onze lopers en sponsoren was dit mogelijk gemaakt.
Superblij waren ze hiermee.

Onze sponsoren

Hoofdsponsoren
Supersponsoren
Stersponsoren
Vrienden van
Wilt u ook sponsor worden, klik hier voor meer informatie.